Skole

Åpningstider

Adgang

Den offentlige grunnskolen i eierkommunene Stavanger, Sandnes og Randaberg har gratis adgang på dagtid i Sandneshallen. Alle barnehager i disse kommunene har også gratis adgang.

Private skoler, fylkeskommunale skoler og skoler utenom eierkommunene betaler 35,- i adgang pr elev. Merk at vi ikke har kontantsalg. Betaling med kort eller faktura (ta med rekvisisjon). Fakturagebyr 50,- kommer i tillegg.

Alle skoler som skal benytte hallen må registrere besøket sitt på forhånd. Se link til booking under hver enkelt aktivitet.

Friidrett

Lengde, 3 steg, stavhopp, høyde, kule, slegge, diskos, spyd, 200 meters rundbane med doserte svinger, 110 meter sprint og hekk… Området er stort og det er plass til mange! Vær derfor oppmerksom på at flere skolegrupper kan bookes inn samtidig. Vis hensyn.

Klikk for å booke >

Ballspill og turn

Håndball, basketball, badminton, landhockey, volleyball eller turn. Ballbingen i hallen er på størrelse med en håndballbane og kan deles inn i tre deler. Det er plass til 30 personer på hver tredjedel, litt avhengig av ønsket aktivitet.

Klikk for å booke >

Klatring

For å benytte klatreveggen må det være en ansvarlig person med tilstrekkelig kompetanse. Det er skolen sitt ansvar å benytte tilstrekkelig kompetanse. Mer om kompetanse anbefalinger på Norges klatreforbund sine nettsider finner du her. Det er mulig å leie instruktører(verter) som kan sikre.

Send forespørsel på klatring for skoler her.

 

Mat og drikke

Det er ikke tillatt å ha mat og drikke inne i hallen. Hjelp oss å holde det rent og trivelig. Benytt resepsjonsområdet til spisepausen.